Veselības aprūpe, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Dzīvnieku barība.  Suņu frizētavas, kaķu frizētava, suņu apģērbi. Lolojumdzīvnieku kopšana. Mājdzīvnieku skaistumkopšanas speciālists. Gruminga skola, gruminga salons BIRMA pets. Suņu frizēšana, kaķu frizēšana, profesionālā suņu un kaķu kosmētika, premium klases barība, suņiem un kaķiem, sausā barība, konservi, kopšanas līdzekļi,

Medilux, SIA

Vecumnieki, Dīķa 7, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
ūdensnecaurlaidīgi pārvalki, spilveni, pozicionēšanas spilveni, vannas krēsls, pašaprūpe, slimnieku aprūpe

Med Alfa, SIA, Hemodialīzes centrs

Bruņinieku 5 k.17, Rīga, LV-1001
Hemodialīze, dialīze, peritoneālā dialīze, nefrologs, nefrologa konsultācija, nieru slimības, mulāžas, simulātori, mācību simulātori, mācību trenažieri, manekeni, mācību iekārtas, mācību līdzekļi, medicīnas mācību līdzekļi, medicīniskie mācību materiāli, mācību līdzekļi zobārstniecībā, medicīnas modeļi, anatomiskie modeļi,

Mugurai.lv

Dreiliņi, Garā 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Muguras atbalsta aprīkojums, muguras atbalsts, MUSCLE SUITE EVERY, Innophys Co. Ltd, fiziska slodze mugurai, atbalsts pie fiziskas slodzes, preču iepakošana, pārvietošana rūpniecības nozarē, medicīniskajai aprūpei, noliktavu pakalpojumiem, lauksaimniecības darbiniekiem, mākslīgais muskulis, muguras veselībai

Fiziofit, SIA, Fizioterapijas un veselības sporta prakse

Muitas 3e, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājumā:: ✓ Fizioterapijas pakalpojumi ✓ Fitnesa pakalpojumi ✓ Veselības sporta pakalpojumi Par mums: Rehabilitācijas un veselības aprūpes profilakses pasākumi – ārstnieciskā vingrošana, manuālā terapija, otropēdija, ārstnieciskā masāža. Veselības sports. Veselības profilakses pasākumi un rehabilitācijas pakalpojumi, nodarbības veselības sporta grupās, optimālās stājas skola, Neurac metode ir aktīvo vingrojumu sistēma.

Veromi, SIA, Veterinārā klīnika Amicus

Kr. Valdemāra 16, Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi: ✓ terapija ✓ ķirurģija ✓ stomatoloģija ✓ vakcinācija ✓ mikročipēšana ✓ asiņu, urīna, fekāliju un apmatojuma analīzes ✓ vēdera dobuma ultrasonogrāfija un grūsnības noteikšana ✓ dzīvnieku ārstniecisko un profesionālo barību ✓ barības piedevas, kopšanas līdzekļus un vitamīnus ✓ profesionālas konsultācijas dzīvnieku īpašniekiem

Laboratorine Medicina, JSC

M. Marcinkevičiaus g 1-2, Vilnius
Apraksts: Laboratorine medicina ir viens no veiksmīgākajiem un straujāk augošajiem uzņēmumiem Lietuvā. Uzņēmums pārstāv "Labquality Oy" Lietuvā un Latvijā.

Apotheka Lejas aptieka

Ābeļu 17, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts: "Apotheka Lejas aptieka" Gulbenē, Ābeļu ielā 17 - SIA "ANĪSS V.K." Asinsspiediena mērīšana. Cukura līmeņa, holesterīna un ķermeņa svara noteikšana. Medikamentu tirdzniecība, bezrecepšu zāles, recepšu zāles, vitamīni, uztura bagātinātāji, tējas, kosmētika.

 

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums: IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikā, ķirurģijā un terapijā. Klientu ērtībām ierīkota plaša uzgaidāmā zāle ar svariem, uz kuriem arī ikdienā varat sekot līdzi jūsu dzīvnieka svaram. Moderna veterinārā aptieka ar plašu zāļu un dzīvnieku barību klāstu.

Varakļānu veselības aprūpes centrs, SIA

Pils 25A, Varakļāni, Varakļānu nov., LV-4838
Apraksts:

Medicīniskie pakalpojumi un sociālā aprūpe.

Balvi, pansionāts

Celmene, Pansionāta apbraucamā 1a, Kubulu pagasts, Balvu nov. LV-4566
Par pansionātu:

Laipni gaidīsim jaunus iemītniekus mūsu pansionāta ’’Balvi’’- vietā, kur ik gadu var novērot dabas skaistumu, kur cilvēka ausis priecē putnu dziesmas, izbaudīt meža svaigo gaisu un Balvu ezera valdzinājumu.

Pils Baltā 2 aptieka Sadarbībā ar Apotheka

Kaņiera 13, Rīga LV-1063
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apotheka franšīze.

 

Pils Baltā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Sudrabu Edžus 10, Jelgava LV-3001
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Ortopēdiskās preces. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Dzeltenā aptieka Sadarbībā ar Benu Aptieka

Rūpniecības 77a, Jelgava LV-3008
Apraksts: Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un citu aptiekas preču klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Vakcīnas.

Pils Oranžā aptieka Sadarbībā ar Apotheka

K.Valdemāra 17a, Rīga LV-1010
Apraksts:

Plašs medikamentu, uztura bagātinātāju un aptiekas kosmētikas klāsts. Zāļu izgatavošana. Dāvanu un klientu kartes, akcijas un speciālie piedāvājumi dažādām pircēju grupām. Speciālie pasūtījumi, pasūtījumi individuālajām receptēm, nereģistrēto medikamentu pasūtīšana. Zāļu pieteikšana. Apkalpošana latviešu, krievu un angļu valodā. Apotheka franšīze.

ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.

Prāna Ko, SIA

Spilves 4, Rīga LV-1055
Mūsu sortimentā ir vairāk nekā 8000 dažādu preču: ✓ Prāna Ko ir ekskluzīvs medicīnas apģērba KOI (ASV) zīmola izplatītājs Baltijas valstīs. ✓ Paparnet (IT) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir pasaules līderis higiēnas papīra ražošanā. ✓ Abena (DK) zīmola izplatītājs Latvijā, kas ir EKO zīmols, kas ražo urīna nesaturēšanas produkciju un kopšanas kosmētiku.

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Mārsnēnu veselības aprūpes iestāde

Mārsnēni, "Aptieka" , Mārsnēnu pagasts, Cēsu nov., LV-4129
Sociālā aprūpe